REIVINDICA
9.9.04
 
Plataforma "Salvem la Bossarta" reitera el seu rebuig a l'aparició d'illes urbanístiques per a altes classes socials
Davant la proliferació de projectes urbanístics a Carcaixent, que pretenen canviar la fisonomia i orientació del nostre poble, especialment amb la presentació d'un projecte com el camp de golf al Pla de Galiana, la Plataforma "Salvem la Bossarta" reitera el seu rebuig a l'aparició d'illes urbanístiques per a altes classes socials, que res aporten a la resta de ciutadans i que perjudiquen greument al medi ambient.

I sol·liciten públicament, un debat entre els agents socials locals (associacions, agrupacions, plataforma ....), ciutadania en general, l'equip de govern i resta de grups municipals, a fi de que el poble s'assabente de que està ocorreguent a Carcaixent, i cap on ens volen abocar. Debat que es fa més necessari davant projectes com el camp de golf que ni tan sols apareixia als programes electorals.

Si voleu cap aclaració, podeu posar-se en contacte amb qualsevol d'aquests membres de la Plataforma:
Enric Moscardó: 615 402 544
Gema: 647 645 780
Anna Oliver: 627 954 059

ANNA Agència de Notícies Alternativa del País Valencià

[medi ambient][campanyes]

7.9.04
 
Un milió d'europeus demanem sortir de l'energia nuclear
Un milió d'europeus demanem sortir de l'energia nuclear. Nombroses associacions, sindicats i grups europeus han iniciat una campanya de petició dins de la Unió Europea. L’objectiu és aplegar un milió de signatures des del 26 d’abril del 2004 fins el 25 d’abril del 2005 per demanar: - aturar o impedir la construcció de nous reactors i instal·lacions nuclears en el si de la Unió Europea
- llançar un pla de sortida de l’energia nuclear a nivell de tota la Unió Europea
- invertir massivament en l’estalvi d’energia i en el desenvolupament de les energies renovables
- revocar el tractat d’EURATOM que finança massivament l’energia nuclear a Europa, mitjançant fons públics.

Si vols donar-hi suport signa aquí.

Assemblea d'Entitats Ecologistes de Catalunya

[medi ambient][campanyes]
 
Contra el projecte de Central Tèrmica de Barcelona
Escriu contra el projecte de Central Tèrmica de Barcelona. Fes arribar una carta de protesta simultània als cinc càrrecs públics relacionats amb l'aprovació del projecte de Gas Natural: Joan Clos (PSC), Jordi Portabella (ERC), Imma Mayol (ICV), Josep Maria Rañé (Conseller d'indústria) i Salvador Milà (Conseller de Medi Ambient). La Plataforma contra la Central Tèrmica del Port de Barcelona, amb la colaboració de Greenpeace, et convida a expressar la teva oposició amb un simple clic.
Clica aquí per escriure la carta

Assemblea d'Entitats Ecologistes de Catalunya

[medi ambient][campanyes]


Powered by Blogger