REIVINDICA
30.11.04
 
Plataforma contra el pla eòlic en la zona 5
El dia 15 de juliol s'ha convocat una concentració contra el Pla Eològic Valencià: "Energia eòlica sí, però no així". A les 12 h. a la seu dels serveis territorials de la Conselleria d'Indústria a Castelló (C/ Cavallers)

El dia 17 de juliol, 3ª Assemblea General de la Plataforma Contra l'Aplicació del Pla Eòlic a la Zona 5. A les 21:30 a l'Ajuntament de Vistabella. Més informació a la pàgina web de la Penya Independent de Benafigos: http://www.pibenafigos.com

La Plana Indymedia

La plataforma contra el Pla Eòlic en la zona 5 farà vaga de fam si afecta a Benafigos. Convoquen una manifestació el 4 de desembre perquè es plantegi un referèndum.

La Plataforma contra l'Aplicació del Pla Eòlic en la Zona 5, després d'obtenir un ampli respatller dels veïns de Benafigos, tant propietaris afectats com la Societat de Caçadors Verge de la Ortisella i la Societat Cultural, entre uns altres, ha convocat una manifestació a Benafigos per al dissabte 4 de desembre, a les 16:00 hores, per a exigir la dimissió del seu alcalde, Jeremías Safont. en el cas que no es plantegi un referèndum immediat sobre l'acceptació, per part dels veïns, del Parc Eòlic de la Lloma de Benafigos.

Levante

[medi ambient][tecnologia][campanyes]

29.11.04
 
L'altra cara de la Copa Amèrica
La Xarxa de col·lectius socials de l'Horta va eixir al carrer el passat 28 de novembre per denunciar "l'altra cara de la Copa Amèrica" en una 'bicimanifestació' per València.

Sota el lema 'Amb la Copa Amèrica perdem segur', la Xarxa de col·lectius de l'Horta fa una crida a sortir al carrer per a denunciar el negoci de l'especulació que suposa l'organització de la Copa Amèrica. La Xarxa de col·lectius considera que la campanya que es fa sobre la America's Cup 2007 no ho explica tot. Més aviat, segons els col·lectius, és una manera d'aconseguir inversió pública per al benefici privat que significa la celebració de l'esdeveniment. Per als col·lectius la Copa Amèrica significa poder i influència, tant per la naturalesa mateixa de la competició, que consideren elitista, i emplacen a consultar-ne els participants, com pel valors que difòn. Els convocants de l'acte consideren que que la Copa Amèrica tan sols beneficia els sectors valencians vinculats a la construcció i la promoció turística, i perjudica directament la població valenciana i el territori atès que amb motiu de l'esdeveniment 'es destrueix cultura i natura per a construir centres comercials i d'oci que beneficiïen mans privades'. Ací hi trobareu exemples i dades econòmiques que donen els col·lectius amb l'objectiu de mostrar 'l'altra cara de la Copa Amèrica'.

Vilaweb

Protestes al País Valencià per la Copa Amèrica

Professors, pares i mares d'alumnes i col·lectius de l'Horta es queixen dels efectes de la Copa Amèrica
Uns quants col·lectius del País Valencià fan sentir les seves queixes per l'adveniment de la America's Cup, que s'ha de fer el 2007 a València. Col·lectius de l'Horta, aplegats en la Xarxa de col·lectius socials de l'Horta, ja fa mesos que protesten perquè a tenor d'aquest esdeveniment augmenten les destrosses urbanístiques al voltant de València i creix desmesuradament l'especulació a les rodalies de la ciutat. També denuncien que la celebració d'aquest esdeveniment és elitista i tan sols enriqueix uns quans ens privats i no reporta millores a la ciutadania. Per això aquests col·lectius han anunciat properes mobilitzacions.

Vilaweb, L'Avanç

[campanyes][un altre món és possible]
18.11.04
 
Esborrany de reforma de la Llei de Propietat Intelectual. Darrere està la SGAE
Un borrador con autor intelectual: SGAE

Asociación de Internautas

[democràcia?][campanyes]
12.11.04
 
Gitanos: "Coneix-los abans de jutjar-los"
Gitanos: "Coneix-los abans de jutjar-los"

El missatge de la Fundació Secretariat General Gitano (FSGG) és clar: 'Coneix-los abans de jutjar-los'. Amb aquesta frase, una de les principals entitats de gitanos de la península Ibèrica ha posat en marxa una campanya de sensibilització que pretén posar fi a 'les generalitzacions, els estereotips i els prejudicis' sobre la comunitat gitana a l'estat, on viuen 700.000 persones d'aquesta ètnia. La iniciativa tracta la imatge social de la comunitat gitana i demana que els 'comportaments incívics' de determinades persones 'no s'atribueixin al conjunt de la comunitat' perquè són responsabilitat 'única i exclusiva' de la persones que els cometen. Per fer arribar el missatge a tota la ciutadania, la FSGG desenvoluparà la campanya fins a la primavera vinent als mitjans de comunicació. A la televisió, per exemple, ja apareixen anuncis en què es descriuen situacions genèriques de discriminació en espais com el transport públic, la feina, els camps de futbol i els jutjats, i que acaben amb el missatge directe 'Així tractem la comunitat gitana'.
A la web de la campanya, Gitanos.org (en Flash), hi ha els anuncis, un test i informació sobre la tasca del secretaria.

Vilaweb

[pobles i cultures][campanyes]


Powered by Blogger